Ammunitiehaven 553,
2511 XR Den Haag

070-2141708
info@sovdh.nl

Afdeling Dansen

 

 

Voorzitter:            Harry van Rijs. info 06 15360187

Secretaris:           Erwin Boer.

Penningmeester: Martien Vermeulen.

 

Donderdagavond van  20.00 tot 22:30 uur.

U kunt natuurlijk kijken en genieten van de kunsten van de dansers uit het TV programma "Dance, Dance, Dance". Wij merken dat het ook leuk is zelf te dansen en nieuwe dansen te leren. De "Sport- en ontspanningsvereniging SOV  'De Spoorwegen' Den Haag" heeft ook een dansvereniging waar iedereen lid van kan worden. Wij krijgen wekelijks op donderdagavond les van een enthousiast danspaar en er is plaats voor mensen van alle leeftijden die willen stijldansen of dit willen leren. In de lessen komen diverse dansen aan bod. Denk hierbij aan de quick step, Engelse wals, tango, rumba, cha cha cha, paso doble, jive etc.

Welke dansen er worden geleerd, wordt in overleg met ons amateur dansleraar-paar bepaald. Ook op het tempo van de lessen hebben onze leden invloed. Tevens staat gezelligheid bij ons hoog in het vaandel. De lessen vinden plaats in een gezellige sfeer in de eigen recreatieruimte van de SOV in het centrum van Den Haag.

De jaarlijkse contributie is 66 Euro  voor de SOV. Dit betekent dat u zonder extra contributiebetaling lid kunt worden van de aanverwante afdelingen, zoals bowlen, biljarten, darten, vissen en boksen als u hier prijs op stelt.

Belangstelling? Mail naar  harryvanrijs @ gmail.com  en u komt in contact met Harry van Rijs, voorzitter van de dansvereniging.