Ammunitiehaven 553,
2511 XR Den Haag

070-2141708
info@sovdh.nl

 

Afdeling Boksen

Meer dan vijftien jaar bestaat de afdeling Boksen al.

Wij hebben ongeveer 20 leden waarvan er door onregelmatige werktijden per keer maar een beperkt aantal op de lessen kan verschijnen.

Meer info..

  • Voorzitter             Kees Dubois 
  • Penningmeester   Ruud Spaans 
  • Secretaris             Kees Dubois

 

Maandag van 18.00 tot 19.00 uur en
Donderdag van 18.00 tot 19.00 uur.


MEER DAN VIJFTIEN JAAR BESTAAT DE AFDELING BOKSEN AL. WIJ HEBBEN ONGEVEER 20 LEDEN WAARVAN ER DOOR ONREGELMATIGE WERKTIJDEN PER KEER MAAR EEN BEPERKT AANTAL OP DE LESSEN KAN VERSCHIJNEN. EN ALTIJD IN EEN WISSELENDE SAMENSTELLING, ZOWEL MANNEN ALS VROUWEN. 

BOKSEN IS EEN SERIEUZE AANGELEGENHEID, TOCH WORDT ER BIJ ONS VEEL GELACHEN. WE LEREN DE TECHNIEKEN EN DE COMBINATIES. VOOR DEGENEN DIE DAT WILLEN KAN ER GESPARD WORDEN. OP DIT MOMENT HEBBEN WE OOK ENKELE FITNESSTOESTELLEN STAAN, WE ZIJN VAN PLAN DIT UIT TE BREIDEN. KORTOM, OM AF TE VALLEN, JE CONDITIE TE VERBETEREN, VOOR ZELFVERDEDIGING OF GEWOON LEKKER SPORTIEF BEZIG TE ZIJN BEN JE BIJ ONS AAN HET JUISTE ADRES. 

BIJ VOLDOENDE LIEFHEBBERS KUNNEN DE TRAININGSTIJDEN UITGEBREID WORDEN.DE NIEUWE LOCATIE VINDEN WIJ EEN MOOI MOMENT OM ONS LEDENAANTAL UIT TE BREIDEN EN WIJ NODIGEN DAN OOK GEÏNTERESSEERDEN VAN HARTE UIT EENS EEN KIJKJE BIJ ONS TE KOMEN NEMEN OF MEE TE TRAINEN.

WIJ TRAINEN ELKE MAANDAG EN DONDERDAG VAN 18.00 TOT 19.00 UUR. HET GAAT ER ZEER ZEKER NIET AGRESSIEF OF HARD AAN TOE. ER WORDT REKENING GEHOUDEN MET JÓUW (ON)ERVARENHEID EN WENSEN. 
THEO GLADPOOTJES (OUD-HC) IS ONZE TRAINER. 
HÈÈL SOMS KOMT HET VOOR DAT EEN TRAINING WORDT AFGELAST. DAAROM IS HET BELANGRIJK DAT JE VAN TEVOREN  EVEN BELT OM TE ZEGGEN DAT JE KOMT BIJ THEO GLADPOOTJES.

ALS JE DIRECT EEN PROEFTRAINING WILT DOEN DAN HEBBEN WIJ HANDSCHOENEN VOOR JE TE LEEN. EEN SPORTBROEK EN SCHOENEN  MOET JE DAN ZELF MEEBRENGEN. 

OMDAT ONZE   KOSTEN LAAG ZIJN IS ER NAAST HET LIDMAATSCHAP VAN DE SOV (€54 PER JAAR) GÈÈN EXTRA BIJDRAGE VERSCHULDIGD.

LID WORDEN DOE JE PAS NA DE PROEFTRAINING(EN). BESLUIT JE 'T EEN KEER TE WILLEN PROBEREN DAN ZIEN WIJ JE GRAAG VERSCHIJNEN EN ZULLEN JE GOED ONDERSTEUNEN.